Flisearbejde og klinkearbejde

3 grunde til at vælge os til klinke og flisearbejde

Over 20 års erfaring

VI ER EKSPERTER I ALT KLINKE OG FLISEARBEJDE

Er du på udkig efter en professionel og effektiv murer med mange års erfaring i at få visualiseret dine drømme ved brug af klinke og fliser?

Så er du kommet til den helt rigtige og lokale murer i Rudersdal kommune og omegn. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi hos Rudersdal Murerforretning altid kan udføre dine ønsker og behov til perfektion og lige ud fra dine ønsker – uanset om det er til private eller erhverv.

Der findes et hav af muligheder og kombinationer for at få lagt dine fliser og klinker efter dine specifikke ønsker. Det kan være størrelsen på flisen og klinken, materialet af flisen eller klinken, farven på dem og meget mere. Derudover kan de anvendes i alle rum og lokaler, lige fra badeværelset, i bryggerset, i køkkenet og både på væg og gulv.

Har du nogle spørgsmål, omkring vores klinke og flisearbejde? Kontakt os gerne i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en konkret svar og uforpligtende tilbud. Ring til os på 70 22 32 72 eller send os en mail på info@kbh-hs.dk.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN MURER DU KAN STOLE PÅ

Vi har hos Rudersdal Murerforretning stor fokus på tillid og ærlighed. Det er essentielt for os, at du føler dig tryg under hele processen fra starten på vores klinke og flisearbejde til arbejdet er færdiggjort. Af den grund kan du roligt stole på, når vi først har takket ja til at være din partner, stræber vi altid efter at levere et godt håndværk til en overkommelig og fornuftig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores arbejde skal udføres til perfektion første gang, så du kan have glæde af vores arbejde mange år frem i tiden. Med vores gode service og professionelle rådgivning i hele byggeprocessen lover vi dig for, at vi er et oplagt valg, når dine fliser eller klinker skal udskiftes. Med mere end 20 års erfaring har vi kompetencerne til at hjælpe dig sikkert og trygt i mål.

Få ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakte os på telefon 70 22 32 72 for et uforpligtende tilbud og pris. Du er ligeledes velkommen til at sende os en mail til info@kbh-hs.dk.

Følg med i hvad der sker hos Rudersdal Murerforretning

Din genvej