DIN LOKALE MURER I NORDSJÆLLAND

3 grunde til at vælge os til dit næste byggeprojekt

Over 20 års erfaring

MURER MED EKSPERTISE I RUDERSDAL KOMMUNE OG OMEGN

Vi er hos Rudersdal Murerforretning din lokale murer og partner i Rudersdal kommune og omegn.

Vi har siden etableringen af vores murerfirma i 2013 aktivt valgt kun at fokusere på de lokale boliger og erhverv. Samtidigt med vores over 20 års erfaring som murer i lokalområdet, har vi tilegnet stor viden og kompetencer for behovet og ønskerne, som de lokale er på udkig efter.

Rustikken i bygningerne i Rudersdal kommune og lokalområdet har blandt andet en special bygningskonstruktion, hvilket er kendetegnet for vores bygninger.

På grund af vores fokus på at være den lokale murer, vil vi ligefrem kalde os for den murer i hele Nordsjælland, som har størst viden og kompetencer for at udføre murerarbejde her i Rudersdal kommune og omegn, herom byerne som eksempelvis; Birkerød, Holte, Hørsholm, Høsterkøb, Lyngby, Nærum, Ravnsnæs, Skodsborg, Sorgenfri og Virum.

Det er, fordi vi nok kender til blandt andet bygningskonstruktionen på de fleste nye og ældre bygninger herhenne. Desuden har vi i mange år udført murerarbejde til et hav af tilfredse kunder i Nordsjælland og helt konkret Rudersdal kommune og omegn med et touch af en personlig stil, som vores kunder efterspørger.

Du må endelig tage kontakt til os på 70 22 32 72 eller send os en mail på info@kbh-hs.dk, hvis du er på udkig efter en professionel og lokal murer, der vil være med dig hele vejen, lige fra begyndelsen på byggeprojektet til at du er tilfreds med det endelige resultat.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

LOKAL MURER MED FOKUS PÅ TILLID OG ÆRLIGHED

Med vores over 20 års erfaring har vi erfaret, at en forudsætning for et succesfuldt forløb er gensidig tillid, ærlighed og kommunikation. Små ændringer kan have en stor indflydelse på dit byggeprojekt, uanset om det drejser sig om et badeværelse, flisearbejde eller klinkearbejde, hvorfor vi selvfølgelig har den gode dialog og samarbejde i den øverste prioritet.

Vi ønsker nemlig kun at være til hjælp og være den foretrukne lokale murerfirma, der kendes som den engagerede, ærlige og troværdige murer i Rudersdal kommune. Af den årsag kan du ligeledes med garanti stole på, at vi aldrig vil takke ja til et byggeprojekt, mureropgave eller murerarbejde, hvis vi ikke vurderer, at vi kan udføre dine ønsker og behov til perfektion.

Vi er heldigvis en del af Københavns Håndværker-Service, hvilket er en sikkerhed for dig, at vi kun samarbejder med de bedste håndværkere i branchen. Samtidigt med at vi højst sandsynligt kan udføre alle dine mureopgaver i den højeste kvalitet uanset størrelsen på opgaven

SKAL VI STÅ FOR DIT NÆSTE BYGGEPROJEKT - KONTAKT OS

Hos Rudersdal Murerforretning er vi kendt for at tilbyde murerarbejde i den højeste kvalitet til den bedste service til de lokale i Rudersdal kommune og omegn, herom byerne som Birkerød, Holte, Hørsholm, Høsterkøb, Lyngby, Nærum, Ravnsnæs, Skodsborg, Sorgenfri og Virum.

Er du derfor på udkig efter et lokalt murerfirma? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 22 32 72 eller send os en mail på info@kbh-hs.dk. Vi vil med glæde høre mere fra dig.

Din genvej