RENOVERING AF BADEVÆRELSE

ELLER NYT BADEVÆRELSE?

3 grunde til at vælge os til renovering af dit badeværelse

Over 20 års erfaring

EKSPERTER I BADEVÆRELSESRENOVERING

Har du længe haft eller fornyligt fået drømmen om at foretage en renovering af dit badeværelse? Måske drømmer du om et helt nyt badeværelse?

Lad os hos Rudersdal Murerforretning hjælpe dig med at få realiseret dine drømme, så kan vi garantere dig for, at du får et flot og funktionelt badeværelse lige efter dine behov og ønsker.

Vi er specialister i alle former for renoveringsprojekter og har mere end 20 års erfaring i specielt badeværelsesrenovering. Det skal selvfølgelig ikke være en hvilepude, at vi har mange års erfaring med at renovere badeværelser. Faktisk føler vi overhovedet ikke, at du skal tænke på antal års erfaring, men hellere kvaliteten og servicen. Vi er et murerfirma, som stolt og med en stor sikkerhed i stemmen kan fortælle dig, at vi løser alle vores opgaver med fokus på det gode håndværk og endda til den aftalte tid.

Derfor er du mere end velkommen til kontakte os på 70 22 32 72 eller send os en mail på info@kbh-hs.dk, hvis du er på udkig efter en ærlig murer. Vi kan garantere dig for, at du under hele processen vil føle dig i trygge hænder.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN STOR BESLUTNING AT FÅ RENOVERET SIT BADEVÆRELSE

En badeværelsesrenovering er ikke en renovering eller et projekt, som man bare får udført på en dag. Desuden er det en investering, som kan tage en stor del af rejsebudgettet eller fornøjelse budgettet. Men til gengæld er det en investering, som du kan have glæde af mange år frem i tiden, samt at det kan øge husets og lejlighedens værdi.

Det er derfor vigtig, at du altid foretager følgende overvejelser:

  • Hvilke type vægge er du ude efter? Skal det være vandskurede vægge, filsede vægge, murede vægge med klinker, fliser eller andet?
  • Hvad med gulve? Er du på udkig efter fliser, klinker, beton, epoxy eller andet?
  • Hvilket loft vil du have i badeværelset?
  • Hvordan skal selve badet være? En bruseniche med glasvæg eller muret væg, badekar, jacuzzi m.v.?

LAD OS GÅ I GANG MED DIT DRØMMEBADEVÆRELSE - KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan få realiseret din drøm om at få en renovering af badeværelse? Så kontakt os i dag. Vi starter altid dialogen omkring dine badeværelsesdrømme, så vi kan få afdækket dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon 70 22 32 72 eller send os en mail på info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Rudersdal Murerforretning

Din genvej